CP3 by Basketball Totaal

SPM Shoeters eenvoudig langs Rotterdam

Shoeters begint met Schilder, Denson, Akerboom, Aarts en Wessels in de basis. Curry speelt ook deze wedstrijd – die vooraf werd gegaan met een indrukwekkende minuut stilte voor de deze zomer overleden Kees Piekema (supporter en basketbalcoach) – nog niet mee. De wedstrijd begint moeizaam voor Shoeters. Door vaak de bal te verspelen weten ze maar niet weg te komen van Rotterdam en blijven de ploegen dicht bij elkaar zitten. Uiteindelijk eindigt het eerste kwart met een score van 20-16 voor SPM.

In het tweede kwart komt Shoeters meer tot hun spel. Mede door twee driepunters van Schilder weten ze uit te lopen op Rotterdam. Rotterdam komt bijna niet tot scoren toe en Shoeters weet elkaar steeds beter te vinden. Ook Akerboom weet een paar driepunters te maken. Bij rust staat het 51-33 voor SPM.

In het derde en vierde kwart scoren de teams tegen elkaar op en weet Shoeters de voorsprong niet veel verder uit te bouwen. Maar de zege kwam uiteraard niet meer in gevaar. Het wordt uiteindelijk 81-59 voor SPM Shoeters, die met twee overwinningen bovenaan staat in de eredivisie.

Keyfacts
Denson 22 pts, 4 reb
Akerboom 15 pts, 5 reb
Wessels 11 pts, 8 reb
De Pagter 10 pts, 5 reb, 4 ast

 

Bron: SPM Shoeters

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.