CP3 by Basketball Totaal

SPM Shoeters door naar halve finale

SPM Shoeters is vanavond doorgedrongen tot de halve finales in de play-offs. BC Apollo was ook in de tweede wedstrijd een maat te klein. In Amsterdam werd het 63-91.

De eindstand in de serie is 2-0. De landskampioen SMP Shoeters mag zich op gaan maken voor een best of 7 serie met Landstede Zwolle. Het thuisvoordeel is wel voor de ploeg uit Zwolle.

In Amsterdam was het een zeer matige wedstrijd. BC Apollo kon geen vuist maken en Den Bosch hoefde niet te diep te gaan. Het verschil was simpelweg te groot.

Dejan Kravic begint zijn vorm van het begin van het seizoen weer te krijgen. Aanvallend scoorde hij 20 punten. Ook Arvin Slagter was aanvallend trefzeker en scoorde 16 punten.

Bij rust was het verschil nog te overzien (33-44), maar het werd nooit echt een spannende wedstrijd. In de vierde periode was de pijp leeg bij de thuisploeg en via een 9-28 werd het uiteindelijk een eenvoudige overwinning.

Waar de landskampioen nu staat, is moeilijk te zeggen. Velen hadden een spannendere serie verwacht, maar daar was geen sprake van.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.