CP3 by Basketball Totaal

Solar-systemen nieuwe hoofdsponsor van Grasshoppers

GrasshoppersnieuwesponsorSolar-systemen uit Katwijk, specialist in zonnepanelen, is per 1 juli 2015 de nieuwe hoofdsponsor van Basketballvereniging Grasshoppers, o.a. uitkomend in de Eredivisie voor dames en Promotiedivisie voor heren. Vlak voor het einde van het lopende seizoen, waarin toepasselijk de zomer zich eindelijk deed gelden, werden de onderhandelingen positief afgesloten. De basketbalvereniging gaat daarom vanaf nu officieel verder als Solar-systemen/Grasshoppers.

In dit voorjaar werd duidelijk dat De Wit Totaal-E-Techniek na 3 mooie jaren zou stoppen als hoofdsponsor en door zou gaan als subsponsor. Daarop volgend had de sponsorcommissie de nodige gesprekken met mogelijke kandidaten gevoerd. Totdat Dirk Kuijt, al sponsor bij de club en voorheen voorzitter van de vereniging, kortgeleden liet weten dat hij en mededirecteur Willem van den Burg enthousiast waren om hun bedrijfsnaam te verbinden aan die van Grasshoppers.

Dirk Kuijt: “ We zijn verhuisd naar een ander pand op bedrijfsterrein ’t Heen in Katwijk en we zijn binnen de landelijke franchiseformule Solar-systemen, binnen de Duin- en Bollenstreek actief. We werken regionaal en met onze organisatie ook landelijk. Het verbinden van de naam Solar-systemen aan de vereniging Grasshoppers uit Katwijk biedt de mogelijkheid om die naam naar buiten te dragen.” De ex-voorzitter van Grasshoppers had zijn keuze snel gemaakt: “Naast de mogelijkheid om onze naamsbekendheid te vergroten, vervult Grasshoppers al jaren een prachtige rol in het ontwikkelen en vormen van de jeugd door het basketbal. Grasshoppers heeft een prima jeugdopleiding, de dames en de heren spelen in de top van Nederland. Maar ook in de breedte, inclusief G-team en rolstoelafdeling, hoort de club bij de grootste basketbalverenigingen van Nederland. Onze naamsbekendheid vergroten door die te koppelen aan deze mooie en enthousiaste vereniging is een krachtig middel.”

Solar-systemen.nl is met meer dan 12 jaar ervaring op het gebied van duurzame energie een ervaren speler. Kortom een specialist in zonnepanelen. Solar-systemen.nl is een initiatief van Triple A Investment B.V. wat een dochteronderneming is van het Duitse bedrijf Triple A Investment GmbH. Triple A Investment GmbH houdt zich bezig met het importeren van zonnepanelen en het investeren in duurzame energie in Duitsland. 

In het licht van maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen is (sport)sponsoring een belangrijk aandachtspunt. Het bedrijf dat aan alle moderne eisen voldoet, zag in Grasshoppers een uitgelezen partner om een belangrijke communicatiedrager te worden voor Solar-systemen. Een uitdaging die natuurlijk met beide handen (dat mag met basketballen) door een heel blije vereniging
wordt opgepakt. Aan het begin van het nieuwe wedstrijdseizoen zal de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor plaatsvinden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.