CP3 by Basketball Totaal

Selectietraining den Bosch

spmhttp://www.spmshoeters.nl – Basketbal is je ding. En je weet inmiddels dat je met de basketbal goed uit de voeten kunt. Je hebt daarnaast de wil om als basketballer te slagen, de grenzen van je kunnen op te zoeken. En hebt daar ook alles voor over. Als je daarnaast jongen bent en geboren tussen 1993 en 2002 biedt de Basketball Academy Den Bosch je alle kansen je verder te ontwikkelen.

In nauwe samenwerking met nationaal recordkampioen SPM Shoeters Den Bosch maakt deze basketbalschool al jarenlang serieus werk van de opleiding van mannelijk basketbaltalent. De U20-ploeg van SPM Shoeters/Academy Den Bosch werd in de afgelopen vijf jaar niet voor niets vier keer kampioen van Nederland. Ook het U18-team is titelverdediger.

Kwaliteit verloochent zich ook niet. Op de Bossche academy opgeleid talent vinden we nu terug bij diverse clubs in de Nederlandse eredivisie en op topcolleges in de VS. De kwaliteit van opleiden staat op de Academy op een hoog niveau. Dat blijkt wel.

Jij wil je talenten graag op het best denkbare nationale niveau verder ontwikkelen? Kom dan naar de eerste van een serie talenten-selectietrainingen, op dinsdag 3 en donderdag 5 februari van 16.30 tot 18.15 uur in de Maaspoort in Den Bosch, de thuishaven van SPM Shoeters. Dan kun je de trainers en coaches van SPM Shoeters en de Academy laten zien wat je in je mars hebt. We gaan er wel vanuit dat je inmiddels het niveau hebt om je met de besten in je leeftijdscategorie te meten.

Wil je deelnemen aan de selectietraining vul dan hier het formulier in en stuur het op naar [email protected].Uiterlijk op zondag 1 februari verneem je of je op dinsdag 3 dan wel donderdag 5 februari verwacht wordt. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor nadere informatie:

Jules Spijkers

073-6428220 of 0627551137

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.