CP3 by Basketball Totaal

Seizoen weer begonnen voor talenten CTO

NBB – Voor de talenten van CTO Amsterdam Vrouwenbasketball is het nieuwe seizoen inmiddels begonnen. Afgelopen maandag (2 september) stonden de eerste trainingen weer op het programma. Na een lange basketballzomer met de diverse nationale selecties waren elf speelsters ‘s ochtends vroeg hun bed uitgekomen om om half acht weer vol aan de slag te gaan.

Na anderhalf uur training onder leiding van de fysieke trainer Paul Lammers gingen de speelsters door naar school, waar de meesten zich vorige week al voor de eerste keer gemeld hebben. Een aantal speelsters keert terug op de hun bekende onderwijsplek, anderen starten na het behalen van hun diploma met een vervolgstudie en de jongste speelsters maken de grote overstap naar het Amsterdamse onderwijs.

Na school gingen de nieuwe CTO’ers per fiets richtingde Sporthallen Zuid, de thuishaven van CTO Amsterdam Vrouwenbasketball, die met wat hulp van de ‘geroutineerde’ CTO’ers Britt Zappeij, Laura Cornelius en Emese Hof op tijd werd gevonden. Onder leiding van CTO-hoofdcoach Remy de Wit en assistent-coach Chris van Kampen werkten ze een twee uur durende training met de bal af. Na de training stond er een warme maaltijd klaar.

Alle speelsters die met de Dutch Angels VU18 aan het EK hebben meegedaan, starten pas over twee weken. Zij hebben nu nog rust na hun lange zomer met de nationale ploeg.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.