CP3 by Basketball Totaal

24 seconds met Hasan Ulu

In welke hal je ook komt, en met welk team je ook praat: Als er mensen landelijk gespeeld hebben , dan kennen ze Hasan Ulu. Enthousiast scheidsrechter, coach en concurrent met een knipoog. Tijd voor een nadere kennismaking. Hasan Ulu in 24 seconden!

24) Geboren : Op 22 december ’69 in het pittoresque vissersdorpje Besikduzu Trabzon aan de Zwarte Zee. Inderdaad, van Trabzanspor.

23) Burgerlijke status: Bijna 24 jaar getrouwd, oei! Dat betekent volgend jaar jubileum. Waarom stel je nou deze vraag.. *zucht*

22) Alma mater (indien nee, begonnen bij): Goeie vraag. Ga ik niet in twee zinnen kunnen beantwoorden. In mijn dorpje zijn we met een plastic voetbal begonnen te schieten op een verknipte aardappelzak als netje. Zo speelden we vijf tgen vijf. In Nederland woon ik in Oss, en heb gespeeld van mijn 12e tot mijn 20e . We werden net geen kampioen in de hoofdklasse, en er was nog geen landelijke competitie. Daarnaast ben ik ook gaan fluiten in Rayon Zuid toen.

21) Team: Ik ben bondsarbiter. Het team waar mijn hartje sneller van gaat stromen is Efes Pilsen Istanbul. Tegenwoordig heten ze Anadolu Efes.

20) Eerdere teams: Ik heb in de jeugd bij OBC gespeeld, en twee jaar bij de heren daar. Op mijn 20e scheurde ik mijn meniscus en was het over. Nu zijn we 20 kilo verder.

19) Favoriete tv-programma’s : Live basketballwedstrijden van Euroleague. Eurocup Women, Eurochallenge, Fiba dus en daarnaast ook Turkse competitie. Fijn ook dat er ‘s avonds laat herhalingen zijn waar ik hele wedstrijden kan terugkijken. Veelal dus de Turkse sportzender NTV Sport. Maar daarnaast .. natuurlijk het acht uur journaal en als ik het tegenkom De Wereld Draait Door.

18) Op mijn iPod staat:  Wat is dat? een Ipod? Vergeet niet dat ik oud en grijs aan het worden ben. Als ik niet thuis ben, zit ik in de auto waar de rest van mijn leven zich afspeelt. Daar heb ik een cd wisselaar en cassettespeler met pff The Doors, Roadhouse blues en dat soort grappenmakers. Ik hou ook van de Golden Earring, Led Zeppelin etcetera.

17) Ik lees op dit moment: Ben geen boekenlezer. Wel de krant, heerlijk met een bakkie pleur. Welke krant? De telegraaf. Dat is de enige in echte krantvorm, en geen tabloid.

16) Mijn auto:   Mitshubishi Carisma gdi automaat. Ik vind een automaat heerlijk rijden!

15) Favoriete internetsites: Vraag je dit aan jullie enige onafhankelijke concurrent? Haha geintje!
Ik ben maar een bloggertje: Luluhoops.blogspot.com is mijn site. Daarnaast kom ik veel op Ibasketball.nl, ,Hoopsjunk, Lovewomensbasketball.com, de Fiba site, Uleb ssite, enzovoort enzovoort.

14) Beste gewoonte: Zeuren! Sorry, ik zeur. Lachen is mijn beste gewoonte.

13) Slechte gewoonte: zeuren

12) Ik zou best een dag willen ruilen met: Coach Zeljko Obradovic. Tot vorig jaar was hij headcoach van  Panathinaikos Athene  waar hij 8 x de EuroLeague won maar sinds september is hij headcoach van FenerBahce Ulker  Istanbul

11) Als ik geen basketballer was, was ik : Ben nu bezig met mijn BT3, dus misschien bondscoach, assistent bij Meindert of zo haha

10) Ander talent dat ik zou willen hebben: Ik zou het talent willen bezitten van coach Obradovic, of van coach van Veen

9) Favoriete eten: Alles wat mijn vrouw maakt, is ook te zien toch?

8) Favoriete stad: Berlijn! Wat een wereldstad! Ich bin ein Berliner! Kom daar al tien jaar op toernooi, en Antwerpen is ook mooi. Hannover, Istanbul, en natuurlijk Oss.

7) Favoriete sporter: Molly Mc Dowell, Belinda Bos, Gerda Heinen, Marloes Roetgerink, de zusjes Kooij, Jessica van den Berg, Marja vna Helvoort, Suzan Mulders, wie kent ze nog. Jildis Pronk, Esther Wender, Sandra van Embricqs, Marie Jose Allers. Zijn het alleen maar dames? Nee joh! Petar Naumoski, Drazen Petrovic, Damir Mirsic, Mehmet Okur en Kerem Tuncer om maar wat te noemen.

6) Favoriete team:   Efes Pilsen Istanbul

5) Zou graag een avondje stappen met: zijn er liefhebbers dan denk je?? Laat maar een berichtje achter op mijn site dan! haha! Met Laura of Molly lijkt me leuk.

4) Mijn grootste liefde: mijn vrouwtje!

3) Mijn held(en) : mijn neef met 4 kinderen die achter is gebleven na een ellendige periode. Met een dochter, mijn nichtje, die hulpbehoeftig is.

2) Ik wil in mijn leven absoluut: Plezier hebben in wat ik doe. Geluk en gezondheid staat te allen tijde voorop. De rest boeit niet.

1) Mijn motto: Geen gezeur!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.