CP3 by Basketball Totaal

Schrijf je nu in voor de Elite Clinic!

iBasketball Academy Elite Clinic door Ferry Steenmetz

Dinsdag 23 februari en donderdag 25 februari 2016 is in de Leidse Vijf Meihal, de thuishal van Zorg en Zekerheid, de eerste iBasketball Academy Clinic onder leiding van Ferry Steenmetz. De clinic is van 9.00 – 13.00 uur en zal in het geheel in het teken staan van het ontwikkelen van de individuele fundamentals. Op een manier zoals je het nog nooit hebt gezien.

Ferry Steenmetz is Nederlands beste basketballtrainer op het gebied van fundamentals. Internationals zoals Rogier Jansen, Yannick Franke, Jeremy Ormskerk, Bryan Defares, Mick Burger, Karin Kuijt, Jacobine Klerx en nog vele anderen kregen individueel training van Steenmetz.

Ferry is momenteel bondscoach van Oranje U20 en analist bij iBasketball TV.
Zesmaal behaalde hij als coach goud eremetaal. Daarmee behoort Ferry bij de top van de top in Nederland.

Deze clinics zijn niet te vergelijken met hetgeen anderen aanbieden. Wil jij echt een betere ballhandler worden en functioneel leren dribbelen? Wil jij nu echt die dodelijke schutter gaan worden? Dan moet je beginnen bij de basis en keihard trainen op fundamentals.

Dat is precies wat deze clinics inhouden: oog voor detail, oog voor jou als individu.

Schrijf je nu snel in voor de ELITE CLINIC van 2016 in Leiden.

Kosten per dag €60. Profiteer nu van €20 euro korting en schrijf je in voor beide dagen: €100 voor twee dagen clinic van het allerhoogste niveau.

Er zijn slechts 25 plekken beschikbaar, dus geef je snel op!

Wil jij als coach deze clinic bijwonen? Dat kan! Voor slechts €10 per dag, kan je de trainingen bijwonen en na afloop met Steenmetz praten of tips krijgen. Ook krijg je als coach een naslagwerk toegezonden.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.