CP3 by Basketball Totaal

Scheidsrechtersclinic wedstrijdvoorbereiding

NBB_Refs_28mrt2010-3Op maandag 30 maart organiseert Wildcats in samenwerking met iBasketball Officiating’s Cool weer een speciale avond. In de kantine van Sporthal de Horstacker zal een tweetal gerenommeerde sprekers optreden. Barry Peters en Paul van den Heuvel, een dag eerder nog te bewonderen in de bekerfinale in Zwolle, zullen praten over wedstrijdvoorbereiding.

Zeker beginnende fluiters zullen denken: De wedstrijd begint pas op het moment dat ik de zaal in kom met een fluitje in mijn broekzak. Om goed te presteren op het veld , en daarmee het fluiten voor jezelf als arbiter leuk te maken, is dat niet de meest handige benadering. Immers: failing to prepare is prepairing to fail.

De beide sprekers die naar Nijmegen komen hebben inmiddels ontelbare keren met elkaar op het veld gestaan en zijn beiden gepokt en gemazeld in ook het internationale fluiten.

Roy Schuurmans van de scheidsrechterscommissie van Wildcats is zeer in zijn sas met het tweetal. ‘Ik denk dat ze allebei goede en boeiende vertellers zijn, en het is mooi om zo’n sterk tweetal te hebben op de waarschijnlijk laatste avond van het seizoen. Beiden zijn erg druk, Barry is bijvoorbeeld bezig met de clinic in  Berlijn van pasen. Ik ga er zeker wat van opsteken!’

De avond begint zoals alle voorgaande sessies ook weer om 19.30. De toegang is gratis, maar aanmelding wordt wel gewaardeerd. Gaarne dit doen op: [email protected]all.nl

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.