CP3 by Basketball Totaal

Schaftenaar’s Beavers overwinnen Ducks In Civil War

Iedereen verwachtte afgelopen zondag in het  Gill Coliseum dat Oregon State wederom zou instorten na lang op voorsprong te hebben gestaan –  afgelopen week nog tegen California – maar in de 340ste ontmoeting tegen Oregon wisten de Beavers de opgebouwde voorsprong in de eerste helft (37-30) vast te houden en boekten een mooie 80-72 Pac-12 overwinning in “the 340th men’s basketball Civil War”.

Olaf Schaftenaar kwam in deze derby 6 minuten in actie waarin hij tot 3 punten, 3 rebounds, 1 assist en 1 block wist te komen.

Een sterke tweede helft van eerstejaars Devin Wilson en de return van redshirt-senior Cadarian Raines waren niet genoeg voor Virginia Tech om Notre Dame van de overwinning af te houden. Het werd afgelopen zondag 70-63  in het Purcell Paviljoen.  Joey van Zegeren begon de wedstrijd met drie blocks in de eerste drie minuten van de wedstrijd. Hij had uiteindelijk een career high van 6 blocks in deze wedstrijd. Van Zegeren kwam 16 minuten in actie en had naast zijn 6 blocks ook 4 punten en 4 rebounds.

Monmouth-guard Andrew Nicholas schoot in de laatste 10 seconden – tegen Canisius College – twee driepunters raak, waaronder de game winner met 1 seconde te spelen. Hij tilde Monmouth hierdoor voorbij Canisius: 83-82. Door dit verlies kwam er voor Canisius een einde aan de serie van drie zeges op rij.

Kevin Bleeker kreeg vijf minuten speeltijd van coach Jim Baron. Hij plukte 2 rebounds uit de lucht.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.