CP3 by Basketball Totaal

“Schade valt mee” voor Joost Padberg

Volgens Maxxcom BS Weert valt het mee met de blessure waarmee Joost Padberg gisteravond per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. BS Weert schrijft in een persbericht: “…gelukkig bereiken ons berichten dat de schade meevalt.”

Padberg kwam in de eerste helft bij een reboundduel lelijk op zijn rug terecht, na een duel met de Leidse forward Mike Schachtner. De aanwezige medici stabiliseerden de ongelukkige speler van Maxxcom en achtten het wijs medische assistentie in te roepen. De ambulance deed er echter een half uur over om sporthal Boshoven te vinden, waardoor het duel tegen landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden bijna drie kwartier werd stilgelegd.

In het persbericht haalt de Limburgse club stevig uit naar de arbitrage: “Het zwakke scheidsrechtersgilde durft het vervolgens ook nog aan om de fout aan Padberg toe te kennen, waar sterkere vakbroeders dit soort acties vroeger met een opzettelijke fout voor Schachtner hadden bestraft, vanwege het moedwillig in gevaar brengen van een tegenstander.”

Voor Maxxcom BS Weert is het te hopen dat Padberg snel inzetbaar is. De knie van Dyon Doekhi gaat komende week onder het mes en Sjors Besseling moest zaterdagavond afhaken met een rugblessure.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.