CP3 by Basketball Totaal

San Antonio Spurs evenaren 1985-86 Celtics

In de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen kregen de San Antonio Spurs het nog knap lastig tegen de Oklahoma City Thunder, dat zonder hun supersterren Kevin Durant, Russell Westbrook en Serge Ibaka speelden.

Nadat San Antonio afgelopen donderdag hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen verloor van de Golden State Warriors, kwamen de spelers niet scherp over aan het begin van de wedstrijd tegen de Thunder. De Thunder was dan ook het eerste team dat dit seizoen verlenging wist te forceren in San Antonio. Uiteindelijk wisten de veteranen, net als gedurende het hele seizoen, toch een manier te vinden om deze wedstrijd alsnog te winnen.

Met deze winpartij evenaren zij het legendarische 1985-86 Boston Celtics team (met spelers Larry Bird, Kevin McHale, Robert Parrish) voor het beste resultaat in hun thuis arena met 40 winpartijen en maar 1 verliespartij! De laatste wedstrijd voor de Spurs staat voor vanavond op het programma, waarin ze het op nemen tegen de Dallas Mavericks. Na deze wedstrijd kunnen de Spurs beginnen aan de play-offs als de nummer 2 in de Western Conference.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.