CP3 by Basketball Totaal

Samenwerking NBA en iBasketball

nba league pass 300x300

 

De NBA en iBasketball zijn een partnership aangegaan op het gebied van de NBA League Pass. Een prachtige samenwerking tussen twee prachtige basketballsites! Koop nu via de banners van iBasketball de NBA League Pass en kijk direct alle wedstrijd live of on Demand. Heerlijk Lebron James, Carmelo Anthony, maar ook de Hall of Famer to be Kobe Bryant over het veld zien rennen en vliegen. Kortom als je van NBA Basketball houdt, dan mag de NBA league Pass niet ontbreken.

Kijken wanneer jij wilt op je mobiel, tablet, laptop, pc of via bijvoorbeeld je Apple TV, het kan allemaal en allemaal in uitstekende beeldkwaliteit. En heb je niet genoeg aan de wedstrijden? Dan kan je alle interviews met spelers en coaches ook bekijken of talkshows over de gespeelde wedstrijden.

Bestel de NBA League Pass voor het hele seizoen inclusief de play-offs al voor 229,99 EUR voor het HELE seizoen! En dan niet 1, 2 of 3 wedstrijden per week? Nee ALLE wedstrijden. Mis dus niks en kijk de wedstrijden of de samenvattingen wanneer jij wilt!

link.html

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.