CP3 by Basketball Totaal

Saarlouis soeverein

Twee Oranje speelsters en een Oranje coach in Saarlouis waar René Spandauw en Jamailah Adams met de Saarlouis Royals gastvrouw waren voor de Chemcats uit Chemnitz met Fieke Ligthart. Een ploeg die prima draaide. Tot ze Saarlouis tegenkwamen.
De formatie van Rene Spandauw namelijk speelde een geweldig tweede kwart (26-8) waarmee het momentum duidelijk de kant van de thuisploeg koos. De 45-29 voorsprong werd na rust zelfs nog een stukje opgevoerd naar 61-45 aan het begin van het laatste kwart. Dat was voldoende voor de zege want hoewel Chemnitz wel aandrong kwam de zege niet meer in gevaar.

Jamailah Adams tekende voor 4 punten en 9 rebounds. Het vizier van de forward stond niet helemaal scherp met 1 op 7 uit het veld, hoewel 2 op 2 vrije worpen prima waren. In de 25 minuten die ze kreeg tekende ze wel nog voor 2 assists en 3 steals zodat ze wel goed bijdroeg in de winst van de ploeg die Levke Brodersen er weer 13 zag maken. Topscorer werd Keisha Hampton , de nieuwe Amerikaanse die voor 19 punten tekende.

Voor Chemnitz was Candace Williams (ex Royals) de topscorer met 24 punten en 11 rebounds. Amanda Davidson (ex Probuild) hd er 10. Fieke Ligthart tekende voor 6 punten (2 op 7 uit het veld en 2 op 4 vanaf de lijn) in de 15 minuten die ze kreeg.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.