CP3 by Basketball Totaal

Roye en De Randamie naar BC Apollo

Een flinke kwaliteitsinjectie voor BC Apollo. Twee ‘verloren zonen’ keren terug naar de roots. Aron Roye en Sergio de Randamie vertrekken definitief uit Den Helder en keren terug naar het oude nest BC Apollo.

En dat betekent twee topspelers voor de nummer laatst in de eredivisie, die zich nu echt kunnen gaan richten op de zesde en laatste play-off plaats.

De leegloop is begonnen bij Den Helder en de kans dat de ploeg dit seizoen nog een doorstart gaat maken is vrijwel onmogelijk. Eerder verkasten Quincy Treffers en Nigel van Oostrum naar Aris Leeuwarden en daarmee is het Nederlandse hart vertrokken.

Roye speelde afgelopen seizoen ook bij de Amsterdammers, maar wilde graag weer een stap voorwaarts maken bij Den Helder. Roye is door het panel van iBasketball TV geroemd om zijn spel en had bij elke top vier ploeg een uitstekende versterking geweest. Roye scoorde in 27 minuten 7.4 punten en gaf 5,4 assists per wedstrijd. Met name de laatste weken was Roye uitstekend op dreef in overwinningen tegen ZZ Leiden en Landstede Zwolle.

Sergio de Randamie kwam naar Den Helder na een teleurstellend jaar bij Zwolle, de Randamie was en is een uitstekende teamspeler voor de Amsterdammers. Hard werkend en opknappen van veel vuil werk, dat is de Randamie. Hij scoorde dit seizoen 4 punten en 3,2 rebounds per wedstrijd. Een line up met Reggie Keely zal de nodige eredivisieteams voor problemen stellen.

Kortom Amsterdam lijkt weer mee te gaan doen in de strijd voor de play-offs.

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.