CP3 by Basketball Totaal

Royal Eagles treden toe tot VBL

Het bestuur van de Nederlandse Basketball Bond heeft vandaag toegestemd met de toetreding van FSG-Academy/Royal Eagles in de Vrouwen Basketball League voor het seizoen 2016-2017. Daarmee is er volgend jaar eredivisie vrouwen basketball te bewonderen in Apeldoorn.

HPC Royal Eagles is een nieuw opgerichte basketball vereniging gevestigd in Apeldoorn. Deze vereniging komt voort uit stichting HPC Blizzards, die al 2 jaar vanuit Zwolle actief is om het top vrouwenbasketball van Nederland te stimuleren en talenten een (inter)nationaal podium te geven om zich te ontwikkelen. Voorbeelden hiervan zijn deelname aan de European Girls Basketball League Under 19 en vorig seizoen deelname aan de Europacup voor vrouwen senioren. Door de verhuizing naar Apeldoorn, en de intensieve samenwerking met Full Force Sports Academy, zetten we de volgende stap in onze missie. Het is de ambitie van HPC Royal Eagles en FSG Sports Academy om meerdere topsporten aan te bieden onder de naam Royal Eagles.
Samen met onze partners realiseren we aankomend seizoen niet alleen eredivisie in Apeldoorn, maar organiseren we ook internationale jeugdtoernooien om de talenten onder de 20-jaar een mogelijkheid te geven internationale ervaring op te doen.
De thuiswedstrijden zullen worden gespeeld in de Mheenhal.
Wij verwachten op korte termijn meer informatie te kunnen geven over het team en de staf.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.