CP3 by Basketball Totaal

Rotterdam wint ook van Amsterdam

Rotterdam Basketball blijft maar uitstekend presteren. De ploeg is vorig jaar een weg ingeslagen onder Ferry Steenmetz en is nu onder Armand Salamon goed verder aan het bouwen. Het betekende alweer de zesde overwinning van de trotse club uit Rotterdam. Het werd in de Apollohal 66-90.

Sergio de Randamie deed vandaag al direct mee in het shirt van Amsterdam en deed dat behoorlijk met 16 punten, 8 rebounds en een technische fout.

Bij Rotterdam waren het ook Amsterdammers, die de kar trokken. Wederom was Yannick Franke van grote waarde. Franke scoorde 19 punten en Krabbendam was ook goed op dreef met 19 punten en 11 rebounds.

De tweede periode was doorslaggevend voor de winst. Van een gelijke 13-13 stond het via een 13-34 ineens 26-47 bij rust.

In de tweede helft kon de thuisploeg een paar keer rond de zestien punten komen, maar het verschil was simpelweg te groot. Na de derde periode was de stand 50-67 door een vrije worp van Gian Slagter.

In de laatste periode werd de voorsprong snel twintig punten en konden de toeschouwers zich opmaken voor de terugreis. Eindstand 66-90.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.