CP3 by Basketball Totaal

Rotterdam Pakt Den Bosch

De uitslagen in de heren eredivisie van de zaterdagavond. Rotterdam behield de punten in eigen huis door Den Bosch te verslaan. Na een spannende wedstrijd werd het 74-71.

Anthlon Bell was topscorer met 30 punten aan de zijde van Rotterdam.

In Leiden was er de terugkeer van Kasper Averink. Hij speelde een leuke wedstrijd, maar had geen geluk met zijn score. Hij eindigde slechts op twee punten, maar gaf wel 8 assist en pakte 10 rebounds. En als zijn medespelers een aantal van zijn heerlijke passes hadden gescoord, had het heel anders kunnen aflopen. ZZ Leiden kwam nooit echt los, maar won wel met 64-53. Wright was eigenlijk de enige speler, die een ruime voldoende behaalde. De Amerikaan scoorde 17 punten.

In Amsterdam stond BC Apollo tegen landskampioen Donar op het programma. Wie een spannende wedstrijd had verwacht, kwam bedrogen uit. Apollo begon goed aan de wedstrijd met een 6-0, maar daarna was het snel over. 22-49 bij rust en alle ambities van de thuisploeg konden de kast in.

Lance Jeter was meteen in een MVP vorm, want de Amerikaan eindigde met 24 punten, maar schoot met scherp. Vijf driepunters liet de Amerikaan aantekenen. De matchup met Roye (5 punten) was dik in het voordeel van de Groninger. Ook Pasalic (21 punten) had een uitstekende wedstrijd. Sergio de Randamie scoorde 26 punten, bij zijn terugkeer in de Apollohal.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.