CP3 by Basketball Totaal

Rotterdam basketball start actie voor regioclubs

Challenge Sports Rotterdam heeft voor alle verenigingen in de regio Rotterdam een pakket samengesteld om heel voordelig wedstrijden te bezoeken van het Rotterdamse eredivisieteam. Een aantal leden kan zelfs actief zijn bij de wedstrijd. De actie is deze week gestart.

Een vereniging kan met minimaal 50 tot maximaal 150 leden naar een door hen uitgekozen wedstrijd komen. De club betaalt 2 euro per lid voor toegang tot de wedstrijd. Daarbij mag het mini-team van de club mag meelopen bij het voorstellen van de spelers. Twee spelers/speelsters mogen één minuut vrije-worpen schieten tussen 1e en 2e of tussen 3e en 4e kwart. Na de wedstrijd kunnen de leden van de club op de foto met de ROBA spelers.

Wat moeten clubs hiervoor doen?

intekenen op een bepaalde wedstrijd (of wedstrijden) door te mailen naar [email protected] (toewijzing op basis van volgorde binnenkomst)

– het definitieve aantal kaarten minimaal drie dagen voor de wedstrijd doorgeven

– vooraf namen van de schutters doorgeven

– één contactpersoon benoemen voor de floormanager

– twee dweilers meenemen die 15 jaar of ouder zijn (dit is niet verplicht).

De vereniging die in een seizoen de meeste kaarten afneemt, krijgt de titel “Best supporting club Challenge Sports Rotterdam” en krijgt een clinic aangeboden van twee eredivisiespelers uit het Rotterdam Basketbal team.

Op de ROBA website houdt men een klassement bij. Aan het eind van het seizoen komt er een winnaar van de schotcompetitie en die krijgt een leuke prijs. Ook dit klassement houdt men bij op de web site.

De club die zich als eerste inschrijft, krijgt een speciale vermelding op onze website en facebookpagina.

Bron:
Actie voor regioclubs gestart

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.