CP3 by Basketball Totaal

Rolstoelcursus Arbitrage

bosveld en bhaniaAltijd al internationaal arbiter willen worden? Misschien is er wel een shortcut en  en sta je over een aantal jaar op de Paralympics, net zoals op de foto de Nederlander André Bosveld, en iBasketball Officiating’s Cool coach Bob Bhania.

In Rayon Zuid, pardon de afdeling Zuid is er namelijk de mogelijkheid om mee te doen aan de cursus rolstoelscheidsrechter. Johan Smulders: ‘ Deze cursus zal in 1 dag gegeven worden in Breda, in de Homecourt van Barons aan de Doelen 7. De instructie begint rond 10 uur en eindigt om 16:30 uur. In de ochtend theorie en in de middag in de zaal. Docenten Eddy Ligeon en Joop Staarthof!’

De datum wordt naar alle waarschijnlijk 3 mei. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor geïnteresseerden. We hebben de cursus afgekocht bij de NBB en kunnen daarom een leuk tarief aanbieden, afhankelijk van het aantal deelnemers. Uitgaande van 20 deelnemers bedragen de kosten van deelname, inclusief een eenvoudige lunch, circa € 40. Met één toernooidag fluiten heb je dat al terugverdiend!

Meer informatie of wil je meedoen: mail naar [email protected]

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.