CP3 by Basketball Totaal

Roeland Schaftenaar met Breogan naar de halve finale

Breogan met de Nederlander Roeland Schaftenaar heeft de halve finales bereikt in de Adecco Oro play-offs. De derde en beslissende wedstrijd thuis tegen Peñas Huesca werd met 80-66 gewonnen. Eerder had Breogan het eerste duel gewonnen met  69-64, Peñas Huesca had de stand in evenwicht gebracht na een  73-65 zege.

Breogan kwam sterk uit de startblokken en speelde met een intensiteit waar Peñas Huesca geen antwoord op had (29-13). In het tweede kwart verslapte de verdediging bij Breogan, waardoor Peñas Huesca terug wist te komen tot op drie punten bij de rust (44-41).

Na de pauze stond de verdediging van Breogan weer als een huis. Peñas Huesca probeerde van alles maar zat aanvallend helemaal vast. Breogan stond snel op een comfortabele voorsprong (63-50) en bereikte het eindsignaal met een 80-66 zege, waardoor ze zich verzekerden van een plaats in de halve finales van de play-offs.

Roelof Schaftenaar speelde een belangrijke rol voor Breogan in deze wedstrijd. De Nederlander speelde ruim 27 minuten en was goed voor 17 punten en 8 rebounds.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.