CP3 by Basketball Totaal

Roddelkoning : NBB Live op Ziggo

Vorige week werd er al geroepen: Dan komt er ook eredivisie basketball op tv als Ziggo een gratis sportkanaal gaat opzetten. Waar de helft van basketballend Nederland dat van harte toejuichte, was er ook een stroming mensen die er niet in geloofde

Welnu!!

Zojuist toen we op de redactie kwamen nadat de hond uitgelaten was, de ramen bij Oma gezeemd en de was gestreken en de boeken waren gedaan , stond er in de garage onder ons kantoor een klein vrouwtje in een lange regenjas, met een mooie ‘maffiahoed’ op die ons wist te vertellen dat ze een mooi vogeltje op haar balkon had gezien. Dat vogeltje had ze opgezocht op haar speciale App (Iphone 4, maar toch) en zou een fluistervinkje geweest moeten zijn.

Dat vinkje fluisterde haar het volgende toe: Ziggo gaat eredivisie basketball uitzenden op het nieuwe gratis sportkanaal.  Zoals Clown Bassie (niet ons redactielid) altijd zei: ‘Dat ga ik eens even aan de binnenkant van mijn ogen bekijken’.  We zien een wedstrijd van Apollo. We horen de stem van Jack van Gelder. ‘ Dimeo speelt de bal naar Hulzebosch. Hulzebosch neemt de bal aan. Hulzebosch!Hulzebosch!Hulzebosch!Hulzebosch!Hulzebosch! Nikki Hulzebosch! scoort!

Dan doe ik mijn ogen weer open. Ivo, wil je dat filmpje van het commentaar van Jack van Gelder bij de 2-1 van Bergkamp in 1998 alsjeblieft afzetten.???

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.