CP3 by Basketball Totaal

Robert Krabbendam naar Rotterdam Basketball College

Robert Krabbendam zet zijn basketballloopbaan voort bij Rotterdam Basketball College. Krabbendam is de tweede tussentijdse aanwinst. Eerder werd Yannick Franke overgenomen van landskampioen Zorg en Zekerheid Leiden.

De komst van de 2.13 meter lange center van BC Apollo is mogelijk gemaakt door re-integratiebureau Challenge Sports.

Naar verwachting zal Krabbendam, wiens vader in Rotterdam werd geboren,  debuteren in de bekerwedstrijd van Rotterdam Basketbal College tegen Aris Leeuwarden op woensdag 29 januari. Krabbendam heeft getekend tot en met het einde van het seizoen 2014-2015.

Directeur Johan van Haga van Challenge Sports: “Het mes snijdt aan alle kanten. Wij ondersteunen de club waardoor zij een topspeler kunnen aantrekken. In ruil voor onze ondersteuning gaat Robert ons helpen bij marketingactiviteiten en gaat hij als rolmodel fungeren voor werkeloze jongeren die wij helpen te integreren in het arbeidsproces. Voor hem zelf is dat ook goed omdat hij werkervaring opdoet voor zijn leven na basketbal. Ik denk dat we dit model vaker zullen gaan zien.”

Coach Ferry Steenmetz van de Rotterdammers: “Ons zwakke punt lag onder de borden. We hebben verschillende wedstrijden verloren omdat we onvoldoende dreiging in de bucket hadden en te weinig rebounds pakten. Met de komst van Robert maken we een forse stap de goede richting op.”

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.