CP3 by Basketball Totaal

Rent A Professional U20 Voor Oefenwedstrijd Naar Wijchen

Bemmel – Rent A Professional U20 speelt komende zaterdag 7 september om 20.00 uur in sporthal Arcus in Wijchen een oefenwedstrijd tegen het eerste vrouwenteam van Wyba. Het Wijchense Wyba kwam afgelopen seizoen uit in de Rayon Hoofdklasse.

De talentenploeg van de Bemmelse vereniging speelt de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding op een U20 eredivisie seizoen, waar veel van verwacht wordt. Vorige week werd nog gewonnen van de studentenploeg van Trajanum. Komend weekend een treffen tegen de ploeg van coachduo Williams en Williams, die komend seizoen net als Trajanum in de hoofdklasse van Rayon Oost speelt. Dat doen ze voor het tweede achtereenvolgende jaar. In het eerste jaar deden zij het niet onverdienstelijk en werden ze vijfde, daar waar Trajanum vierde werd. Inmiddels heeft Wyba een aantal versterkingen gekregen, waardoor de ploeg een kanshebber wordt voor het kampioenschap. Zo zijn Marlijn Kodde, Femke Wittenaar, Patricia van de Ven, Dayenne Overman en Tamara Tesic naar het Wijchense team overgekomen. Dayenne Overman komt van het tweede team van Batouwe. Een aantal speelsters uit het U20 team van Rent A Professional kennen Tamara Tesic en ook een ander lid van Wyba, Laura Kuipers, heel goed. Twee seizoen geleden waren zij bij het U16 team van Wildcats nog teamgenoten.

Het U20 team van Rent a Professional is nog niet op volle sterkte omdat een aantal jeugdinternationals nog verplichtte rust heeft. Niettemin wordt een leuke wedstrijd verwacht, waar het jonge U20 team niet zal onderdoen voor het vrouwenteam van Wyba.

Voor meer informatie over Wyba, klik hier.

foto: Pieter Brandjes

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.