CP3 by Basketball Totaal

Reggie Keely Amerikaan bij BC Apollo

Een opmerkelijke nieuwe speler voor BC Apollo. De vraag is wel hoe BC Apollo wel kan zorgen voor een snelle werkvergunning en Donar al weken wacht op die van Lance Jeter. BC Apollo heeft in Reggie Keely versterking gevonden voor onder de borden. De 2.03 meter lange Keely, die vorig jaar nog in Den Helder speelde, maakt vanavond tegen Aris Leeuwarden al zijn opwachting voor de Amsterdammers.

Met de komst van de 23-jarige Keely is de selectie van BC Apollo beter in balans. BC Apollo vindt de ontwikkeling van Nederlands basketbaltalent van belang, maar kon de powerforward/center positie moeilijk invullen. Met Keely is deze positie nu goed bezet.

Na vier seizoenen collegebasketbal bij Ohio University, waar Keely in zijn laatste seizoen goed was voor 12.1 punten en 4.5 rebounds, maakte Keely zijn opwachting bij Den Helder Kings. In tien wedstrijden tekende Keely voor gemiddeld 11.3 punten en 4.1 rebounds. Aan het begin dit seizoen meldde Keely zich met de vraag of hij bij BC Apollo kon komen spelen.

 

Bron: DBL

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.