CP3 by Basketball Totaal

Red Giants viert jubileum met feest en boek

Het 40-jarig jubileum van de Meppeler basketballvereniging Red Giants wordt luister bijgezet met een groot feest en een jubileumboek. Op 31 mei wordt het jubileumfeest gehouden in sporthal Het Vledder. Daarna gaat de sloophamer de legendarische, veredelde gymzaal plat leggen. In de eredivisiejaren van de Meppeler club kon het geweldig spoken in Het Vledder, vooral dankzij Amerikanen als Mark Mitchell en Lenzie Howell. Feest was er ook altijd: je stampte op de vloer en er wàs feest in Meppel. En ging in sporthal Het Vledder de deur op slot, dan verplaatste de lol zich naar herberg ‘t Plein van Jaap de Boer.

Over die roemruchte tijd verscheen al eerder het boek ‘De magie verdween’. Nu is er ‘Red Giants 40 jaar’. De boeken worden tezamen met een aantrekkelijke korting via de website van Red Giants aangeboden.

Klik hier om in het bezit te komen van de Red Giants boeken.

En voor wie het legendarische verleden van Red Giants niet onmiddellijk op het netvlies heeft staan, hieronder een hulpmiddel. Let vooral op de stropdas van de veel te vroeg overleden coach Jan Eggens aan het eind van de reportage… En op de Amerikaan die nog snel even een biertje komt brengen! Red Giants zoals Red Giants hoort te zijn!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.