CP3 by Basketball Totaal

Ray Allen staat in de belangstelling van NBA kampioen

NBA: Miami Heat at Boston Celtics

Momenteel is Ray Allen clubloos nadat hij zijn contract bij de Miami Heat niet verlengde. De 39-jarige driepunter-koning heeft over belangstelling niet te klagen. Volgens diverse media zouden de LA Clippers en de Cleveland Cavaliers interesse hebben in Allen, en nu zouden zelfs ook de San Antonio Spurs volop in de race zijn om de diensten van Ray Allen.

Allen past perfect bij San Antonio:

San Antonio won afgelopen seizoen haar 5e NBA-titel, en kregen de Spurs veel lofprijzingen vanwege hun uitstekende teamspel. Nog steeds zijn de Spurs hongerig naar nieuwe successen, en willen ze voor aankomend seizoen zich versterken met scherpschutter Ray Allen. Hij past volgens velen uitstekend in het systeem van coach Gregg Popovich, en zou vanaf de bank een sterke inbreng kunnen geven.

Meerdere kapers op de kust:

Er bestaat volop interesse voor de 39-jarige veteraan. Zoals gezegd zijn meerdere clubs geïnteresseerd in Allen, die nog steeds vaak een hoog niveau haalt. Veel clubs zien in Allen een uitstekende bank-speler die vaak een wedstrijd kan openbreken of een wedstrijd beslissen.

Deze zomer informeerden veel clubs naar de diensten van Allen, en waren de Dallas Mavericks in gesprek met de schutter. Oud-teamgenoot LeBron James wil dolgraag Allen meenemen naar de Cleveland Cavaliers, terwijl de LA Clippers in Ray Allen één van de ontbrekende schakels zien in de jacht op een NBA kampioenschap.

https://youtu.be/8-L0NQbVUxw

Binnenkort hoopt Allen de knoop door te hakken en een beslissing te maken. Sinds 1996 speelt Allen in de NBA, en aankomend seizoen zal Allen beginnen aan zijn 20e seizoen in de NBA. In een eerder stadium kwam de driepunter-koning uit voor de Milwaukee Bucks, Seattle SuperSonics, Boston Celtics en de Miami Heat. Hij won met Boston en Miami beiden 1 titel, en werd 10 maal uitgeroepen tot NBA all-star.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.