CP3 by Basketball Totaal

Randell van der Lee naar Binnenland

De selectie van Lintex-Binnenland is versterkt met Randell van der Lee. De forward komt over van Loon Lions waar ze de afgelopen twee jaar voor uitkwam. Randell van der Lee speelt al vanaf haar 15e op het hoogste niveau in Nederland en begon op 7-jarige leeftijd met basketballen bij BV Bourgondië in Wijk bij Duurstede. Daarna maakte ze eerst de overstap naar Amazone gespeeld om vervolgens op 17-jarige leeftijd bij het CTO-Amsterdam gaan trainen en spelen. Daarna speelde ze bij diverse clubs in de eredivisie waaronder afgelopen twee jaar bij Loon Lions.

Voor Randell van der Lee was een overstap naar Lintex-Binnenland een logisch gevolg van het feit dat ze gaat verhuizen: “ik ga met mijn vriend samenwonen in Rijswijk en daarom is de keuze voor Lintex-Binnenland erg voor de hand liggend. Daarbij spelen zij de laatste jaren altijd voor de prijzen en ik hoop dat ik wat kan toevoegen om ook aankomend seizoen prijzen te pakken”.

 

De aanvulling is ook voor coach Joost van Rangelrooy meer dan welkom: “weer een geweldige aanwinst voor ons team. Afgelopen jaar waren we (door blessures) niet diep genoeg, maar met Randell erbij zijn we dat wel en kunnen we in mijn ogen absoluut weer meedoen met alle prijzen aankomend seizoen. Ik ken Randell al vanaf het rayonteam ongeveer 13 jaar geleden en toen was ze al een bijzonder talent. Met de nieuwe speelstijl van aankomend seizoen verwacht ik veel van haar. Ik heb er veel vertrouwen in dat ze zich snel zal aanpassen en weer haar oude niveau zal halen.”

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.