CP3 by Basketball Totaal

Rachel Roubehie-Fissa naar Dozy Den Helder

Recordkampioen Dozy Den Helder heeft een schutter aan de selectie toegevoegd. Rachel Roubehie-Fissa komt over van Binnenland. De linkshandige schutter had eerder haar loopbaan beëindigd, maar kon Den Helder niet weerstaan.

De 27 jarige schutter was pas verhuisd naar Leeuwarden toen ze werd gebeld door Den Helder.

,,Toen ik door Dave de Ronde van BV Den Helder werd benaderd, zette me dat toch aan het denken. Ik twijfelde of ik niet te vroeg was gestopt. Ik heb er eventjes over nagedacht en wil toch graag weer spelen. Het team en de organisatie spreken me aan en het is ruim een uur rijden naar Den Helder en dat lijkt te doen. Het is altijd afwachten hoe het uitpakt, maar ik heb er heel veel zin in.’’

Rachel Roubehie-Fissa zal de vervangster zijn van Gabrielle van den Bosch, die hoogstwaarschijnlijk naar Binnenland zal vertrekken.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.