CP3 by Basketball Totaal

Rachel Roubehie-Fissa keert terug bij Lintex-Binnenland

rarouf in frankrijk foto francois bellangerNa twee jaar in Frankrijk bij Femina Wasquehal Basket te hebben gespeeld keert Rachel Roubehie-Fissa aankomend seizoen terug bij Lintex-Binnenland. De in Frankrijk geboren maar in Leeuwarden opgegroeide guard speelde al in de seizoenen 2011-2012 en 2012-2013 bij Binnenland en vertrok daarna naar het geboorteland van haar vader.

Het besluit van Rachel Roubehie-Fissa om terug te keren naar Nederland en voor Lintex-Binnenland te kiezen was niet heel moeilijk: “Afgelopen twee jaar heb ik in Frankrijk gebasketbald en dat was een hele mooie ervaring. Ik heb er altijd van gedroomd om in het buitenland te basketballen en dat ik dit in mijn geboorteland heb kunnen doen was extra speciaal. Aankomend seizoen ga ik weer in Nederland basketballen en ik ben heel blij met mijn keuze voor Lintex-Binnenland. Ik heb goede herinneringen overgehouden aan de jaren dat ik voor Binnenland heb gespeeld en ik kijk er dan ook naar uit om het seizoen te beginnen en voor de prijzen te spelen.”

Ook coach Joost van Rangelrooy is erg content met haar terugkeer : “Ik ben bijzonder blij dat Rachel weer bij ons komt spelen. Ze was een voorbeeld van professionaliteit in haar vorige periode bij ons en dat verwacht ik weer van haar. Ze is in Frankrijk absoluut sterker geworden, met andere woorden dus een enorme aanwinst voor ons. Naast dat alles is ze natuurlijk een hele leuke meid om in je team te hebben. Ik kijk er erg naar uit om weer met haar samen te werken.”

Fotos: Francois Bellanger

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.