CP3 by Basketball Totaal

Probuild soepel langs Almonte

Ook de tweede wedstrijd van ProBuild Lions tegen Almonte Eindhoven verliep onproblematisch. In eigen huis wonnen de Lions met 79-56. Het is nog steeds kwakkelen in de slectie van coach Ilija Bozovic.

Opnieuw had hij slechts de beschikking over zeven min of meer fitte speelsters. Buiten het bekende rijtje van langdurig geblesseerden (Bos, de Bie, Simdorn en Brindina) zaten ook Sanne van Dongen en Anete Horelika geblesseerd aan de kant. Dit maal was het geen probleem.

Randell van der Lee had een produktieve avond met 26 punten, Kim Hartman had er 16, Molly McDowell 13 en Nadine Boesaart 10. In het eerste kwart wist Almonte bij te blijven tot de vijfde minuut, waarin Diana Derkx het Eindhovense team op 8-8 bracht. Vervolgens maakte ProBuild een 14-0 run (22-8) en kwam aan het eind van het kwart op een 26-14 voorsprong. Driepunters van Randell van der Lee en Beau Baars brachten de Lions in het tweede kwart op 42-20.

De rust brak aan bij een stand van 45-24. De tweede helft was een verplicht nummer. Molly McDowell zette in het vierde kwart het grootste verschil van de wedstrijd op het bord: 34 punten bij een stand van 70-36. Vervolgens geloofde ProBuild het wel. Almonte kon in het laatste kwart nog wat van de marge afknabbelen.

Bron: http://www.probuildlions.nl

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.