CP3 by Basketball Totaal

Problemen in Den Helder?

kings logoDe geruchten gaan al maanden de ronde. Diverse spelers zouden nog geld tegoed hebben van de ambitieuze club. Het verhaal duikt weer op na het vertrek van Rogier Jansen naar ZZ Leiden.

Jansen geeft op zijn eigen Facebook pagina aan, dat het achter de schermen onrustig is in Den Helder. Hij schrijft: “Aan alle Kings supporters. Ik heb besloten geen nieuw contract te tekenen bij de Den Helder Kings voor aankomend seizoen. In eerste instantie wou ik graag blijven, maar helaas bleek het achter de schermen erg onrustig te zijn en heb ik ervoor gekozen te vertrekken. Ik wil jullie bedanken voor een geweldig seizoen en heb ervan genoten voor de Kings gespeeld te hebben.”

In Den Helder actueel wordt gesproken over dat een aantal spelers nog salaris tegoed hebben van vorig seizoen. Paul Mijnen geeft aan niet beter te weten dat alle betalingen normaal verlopen zijn. Mijnen is momenteel op vakantie en zal volgende week wanneer Rob Waardenburg terug is van vakantie de situatie bekeken worden binnen de club.

Den Helder Kings heeft voor het komende seizoen al vier nieuwe spelers vastgelegd. De eredivisie bestaat na het wegvallen van Magixx nog slechts uit negen clubs en ook uit de Hoofdstad komen weinig positieve verhalen. Het is te hopen voor het basketball, dat in Den Helder de situatie normaal is in deze moeilijke tijd.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.