CP3 by Basketball Totaal

Play of the day: Emese Hof

emese hof vs amazone foto ruud fokkeHet was de Play of the day, en misschien wel van de hele playoffs: De Hail Mary van Emese Hof tegen Lekdetec eerder deze week. Op social media en in de wandelgangen wordt her en der al gesproken over: ‘Is die klok niet wat laat aangegaan?’.

Oordeelt u zelf!

3 reacties

 1. Hail Mary die een geweldige thriller van een wedstrijd afsloot. Lekdetec had nooit de 30 punt voorsprong mogen weggeven, echter was de laatste call van de wedstrijd bizar.
  Nadat Yordi Kathmann een driepunter erinschoot om de stand 84-84 te maken, stond de klok op 2.7 seconde.
  CTO neemt vervolgens de bal in en er wordt door de scheids gefloten(geen idee waarom?), waarna de tijd stil staat op .2 seconde. De scheids corrigeert zichzelf door vervolgens 3 seconde op de klok te zetten?
  Naar mijn weten en kennis kan dit dan toch helemaal niet, als CTO de bal al 2.5 seconde heeft gedribbeld..
  CTO krijgen 3 seconden en de klok wordt telaat gestart, waardoor deze Hail mary dus wel telt.
  Nog steeds merkwaardig, echter blijft het feit dat Lekdetec nooit zo’n voorsprong uit handen had mogen geven.

 2. Arie in 't Veld

  Wow, wat een wedstrijd !
  Net zoals het Keemotion cameraysteem, dat er (opnieuw) niet in slaagt de bal te volgen, zou ik ook de reflectie van de tijd, die getoond wordt door karakterherkenning d.m.v. een camera die continu op het scorebord gericht staat, niet geheel serieus nemen. De in beeld getoonde tijd is niet per se 100% gelijk lopend met wat er in de zaal gebeurde.

 3. Bas Hendriks

  De geleerden zeggen dat er drie seconden op t bord stonden voor die laatste aanval. Die lijken me wat lang tussen moment van ontvangen en moment van de buzzer.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.