CP3 by Basketball Totaal

Paul van den Heuvel stopt als arbiter

Slecht nieuws vanuit het scheidsrechterskorps. Een van Nederlands beste scheidsrechters zien we komend seizoen niet meer terug op de Nederlandse velden in een referee shirt. Paul van den Heuvel stopt ermee. En dat zal een gemis zijn op de Nederlandse velden.

Twee weken geleden was hij nog in de iBasketball uitzending en toen merkten wij het al een klein beetje.

Lees hieronder de brief van Paul van den Heuvel.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan.
Het moment is daar dat ik stop als arbiter in Nederland en voor Fiba.

Met trots kijk ik terug op een succesvolle carrière waarin in ik op alle niveau’s nationaal en internationaal heb mogen acteren.

Graag wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor alles wat ik heb mogen leren en mogen ervaren. De vriendschappen en mooie herinneringen zullen voor altijd blijven.
Uiteraard wil ik de NBB bedanken voor de mogelijkheden die ze me geboden hebben.

Ik wil me nog meer gaan richten op hetgeen dat me de meeste energie geeft in het leven:
het ontwikkelen van mensen. Zoals jullie weten ben ik zakelijk werkzaam in mijn eigen bedrijf Hillink Management Training en Professional Coaching. Het trainen en coachen zal ik nu ook in het basketball verder gaan ontwikkelen. Ik ga dan ook graag de uitdaging aan ook hierin de top te halen dus wellicht komen we elkaar in een andere hoedanigheid
op het hoogste niveau tegen.

Aan de NBB ben ik al als docent voor scheidsrechters en coaches verbonden. Samen met de NBB gaan we bekijken waar mijn expertise het beste of nog meer tot zijn recht kan komen, zodat ik een bijdrage kan blijven leveren aan de ontwikkeling van mensen en
onze mooie sport.
Graag snel weer tot ziens en dank jullie wel.
Paulus van den Heuvel

Paul bedankt namens iBasketball en dat we je maar mogen terugzien in de hal!

 

een reactie

  1. Arie in 't Veld

    Mooie brief Paul ! Het terugblikken, en ook al weer het vooruit kijken.
    Heel veel succes met het coachen & trainen (op alle terreinen) en hopelijk tot snel weer in Leiden.
    Alle goeds gewenst.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.