CP3 by Basketball Totaal

Paul George loopt beenbreuk op

Triest nieuws uit de NBA. Superster Paul George van de Indiana Pacers heeft vannacht tijdens een oefenwedstrijd met team USA een beenbreuk opgelopen. George is waarschijnlijk het hele seizoen uitgeschakeld.

George werd direct geopereerd en met succes. Hij moet drie dagen ter observatie in het ziekenhuis blijven. De blessure onstond in een oefenwedstrijd van Team USA in de vierde periode. Er waren nog slechts enkele seconden op de klok. George maakte een fout op James Harden en landde op het onderstel van de basket en brak zijn been. Het zullen geen fraaie beelden zijn geweest.

Het duurde ongeveer een kwartier voordat George van het veld werd afgehaald. De schrok in de technische staf en de spelersgroep was enorm. Vandaag zou een groot gedeelte van de selectie bekend gemaakt worden, maar door de blessure heeft de technische staf besloten dit niet te doen. “Puur uit respect voor George, moeten we even stil blijven staan bij het verlies en niet doorgaan met de selectie”, aldus Mike Krzyzewski.

De 24 jarige George speelde afgelopen seizoen een prachtig jaar voor de Pacers en scoorde 21,7 punten, 6, 8 rebounds, 1,9 steals  en 3,5 assists per wedstrijd.

 

 

een reactie

  1. Ik heb beelden gezien van mijn dochter uit Spanje, daar was het op het nieuws.
    Zag er niet best uit….

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.