CP3 by Basketball Totaal

Pau Gasol naar de Chicago Bulls

Spanjaard Pau Gasol speelt de komende seizoenen in Chicago. Gasol gaat een contract tekenen in de ”Windy-city” om te gaan spelen met Derrick Rose. De Spanse power forward komt transfervrij over van de LA Lakers, waar hij zeven seizoenen speelde.

Het ging tussen de San Antonio Spurs, Oklahoma Thunder en de Chicago Bulls. Uiteindelijk koos Gasol voor de grote stad Chicago.

Gasol scoorde 17,4 punten en 9,7 rebounds per wedstrijd voor de LA Lakers. Een groot verlies voor de LA Lakers. Kobe Bryant is de enige speler, die nog over is van het team dat in 2010 kampioen werd in de NBA.

Gasol wilde niet blijven bij de Lakers, omdat de Lakers aan het herbouwen zijn en de komende tijd niet mee zullen doen om de NBA titel.

iBasketball is op zoek naar een NBA medewerker, die het leuk vindt om nieuws uit de NBA te delen met de fans in Nederland. Interesse? Mail naar [email protected]

 

https://youtu.be/T9mwIBUcg10

een reactie

  1. Henk Pieterse

    Pau gaat een nieuw basketball leven beginnen en Carlos Boozer een ellendige tijd met Kobe die zich weer probeert te bewijzen….

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.