CP3 by Basketball Totaal

Patstelling onder lezers iBasketball

Op de website ibasketball.nl is de afgelopen dagen gestemd op de verwachte uitslag van de twee halve finales in de DBL play-offs, die zaterdag in Leiden beginnen.
De lezers zetten elkaar vrijwel in een patstelling: 99 personen zien Groningen winnen, 97 menen dat Leiden de rivaal uit het Noorden zal kloppen.

Ook de serie Zwolle – Den Bosch wordt volgens de iBasketball-adepten bijzonder spannend: 91 stemmers houden het op de recordkampioen uit Brabant; 92 personen denken dat Zwolle naar de finale gaat.

Op een punt is men enigszins eensgezinder: de serie tussen Leiden en Donar heeft de meeste kans om een lange krachtmeting te worden: ongeacht wie van de twee als winnaar wordt aangewezen, verwachten veel stemmers dat er 6 of 7 wedstrijden nodig zijn, totdat uit deze serie de finalist bekend is. Van degenen die een uitspraak deden over Zwolle – Den Bosch, is er nog een redelijk grote groep (29), die meent dat de Zwollenaren na 5 potjes de finale in marcheren.

De serie tussen Landstede en SPM start pas zondag (15:00 uur). De wedstrijd uit Leiden is zaterdag vanaf 20 uur hier live (en ook achteraf) te zien.

Laat een reactie achter