CP3 by Basketball Totaal

Patstelling onder lezers iBasketball

Op de website ibasketball.nl is de afgelopen dagen gestemd op de verwachte uitslag van de twee halve finales in de DBL play-offs, die zaterdag in Leiden beginnen.
De lezers zetten elkaar vrijwel in een patstelling: 99 personen zien Groningen winnen, 97 menen dat Leiden de rivaal uit het Noorden zal kloppen.

Ook de serie Zwolle – Den Bosch wordt volgens de iBasketball-adepten bijzonder spannend: 91 stemmers houden het op de recordkampioen uit Brabant; 92 personen denken dat Zwolle naar de finale gaat.

Op een punt is men enigszins eensgezinder: de serie tussen Leiden en Donar heeft de meeste kans om een lange krachtmeting te worden: ongeacht wie van de twee als winnaar wordt aangewezen, verwachten veel stemmers dat er 6 of 7 wedstrijden nodig zijn, totdat uit deze serie de finalist bekend is. Van degenen die een uitspraak deden over Zwolle – Den Bosch, is er nog een redelijk grote groep (29), die meent dat de Zwollenaren na 5 potjes de finale in marcheren.

De serie tussen Landstede en SPM start pas zondag (15:00 uur). De wedstrijd uit Leiden is zaterdag vanaf 20 uur hier live (en ook achteraf) te zien.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.