CP3 by Basketball Totaal

Pacific beëindigt Jito Kok’s San Diego postseason run 75-60

Gastheer Pacific beëindigde  in de kwartfinale USD’s optreden in het CIT tournament met een 75-60 overwinning. Dit betekent het einde van het seizoen voor de Nederlandse forward Jito Kok en zijn team, de University of San Diego.

In de eerste helft kwamen de Toreros sterk terug – na een 10-0 achterstand – met een 7-20 run. Daardoor konden ze na de eerste tien minuten een 17-20 voorsprong te nemen. Pacific zou laat in de eerste helft het heft weer in handen nemen, waardoor de ploegen met een 32-24 ruststand de kleedkamers konden opzoeken.

USD opende de tweede helft sterk met een 0-7 run, om zo weer terug in de wedstrijd te komen. In die openingsminuten had Jito Kok een groot aandeel met vier punten. USD nam bij 40-41 de leiding, maar Pacific antwoordde direct met een 8-0 run en nam daardoor weer de controle over in de wedstrijd: 48-41.

Met nog vijf minuten te spelen wisten Kok en zijn teamgenoten nog terug te komen tot drie punten – 53-50 – maar in de slotfase was het allemaal Pacific wat de klok sloeg. Pacific won toch nog vrij gemakkelijk met 75-60 van hun conference rivalen.

Jito Kok speelde 25 minuten in deze laatste wedstrijd van het seizoen. Hij besloot het seizoen met 7 punten, 6 rebounds, 2 steals en 1 block.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.