CP3 by Basketball Totaal

Pacers overleeft matchpoint

De spelers van de Indiana Pacers hebben het eerste matchpoint van de Heat overleefd. Het werd in Indiana 93-90 voor de Pacers en de stand in de serie is nu 3-2, nog wel in het voordeel van de regerend kampioen de Heat.

En het was een dubbeltje op z’n kant, want Chris Bosh kreeg een open driepunter vanuit de hoek (op 92-90), maar deze ging net mis. De fout met nog één seconde was net voldoende voor de Pacers.

Paul George speelde alsof zijn ‘leven’ ervan af hing, want de forward was in de vierde periode niet te houden voor de sterke verdediging van de Miami Heat.

George scoorde in totaal 37 punten, waarvan 21 in het vierde kwart. Het was net voldoende. Lebron James speelde een van zijn slechtste wedstrijden uit zijn loopbaan. Lebron speelde slechts 24,5 minuut door veel persoonlijke fouten en eindigde op slechts 7 punten. Chris Bosh scoorde 20 punten en Wade en Rashard Lewis hadden 18 punten.

De voorsprong van de Pacers was 77-66 in de vierde periode, maar een 9-0 run zorgde voor een zeer spannende slotfase. Via 81-81 bleef het ‘close’ tot het einde.

De volgende wedstrijd is weer in Miami.

https://youtu.be/1qomSLy9V_4

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.