CP3 by Basketball Totaal

Pacers naar finale

Indiana Pacers heeft de zesde wedstrijd van de Wizards gewonnen en daarmee de serie beëindigd. Het werd in Washington vannacht 93-80 voor de Pacers tegen de Wizards. De eindstand in de serie is 4-2 voor de Pacers. In de finale van het Oosten staat de confrontatie tegen de kampioen de Miami Heat op het programma.

De nummers één en twee in het reguliere seizoen zullen vechten voor een plek in de ‘grote’ NBA finale.

David West scoorde 29 punten voor de Pacers, die verdedigend lieten zien de beste ploeg in de NBA te zijn. Marcin Gortat scoorde 19 punten voor de Wizards en John Wall 12 voor de thuisploeg. Even leek het een eenvoudige overwinning te gaan worden voor de Pacers. In de derde periode stond de ploeg van Frank Vogel 56-40 voor, maar in de vierde periode was de thuisploeg helemaal terug. Het stond zelfs voor met 74-73.

Het is de vraag of de Pacers goed genoeg zijn voor de Miami Heat, die elke wedstrijd in de play-offs beter lijkt te gaan spelen. De Pacers daarentegen is zwalkende. De ploeg is ‘thuis’ enorm wisselvallig en dat zal van doorslaggevend belang zijn in de serie tegen de Heat. De Pacers heeft het thuisvoordeel in de serie. Afgelopen seizoen versloeg de Heat de Pacers in zeven wedstrijden.

https://youtu.be/hIZ1nD1IsMI

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.