CP3 by Basketball Totaal

Paardenmiddel (what’s next?)

De NBA zon natuurlijk al heel snel na de uitbraak op een manier om weer wat te bieden te hebben. Het zal nog even duren voor duidelijk is hoe het seizoen verder kan.

Er wordt nu gedacht aan de play-offs op één centrale plek. Met name Las Vegas is in beeld om het te ‘hosten’. Flinke operatie, maar het zou moeten kunnen.

Tot het zover is, denkt men nu aan HORSE, vanuit huis via TV en internet. De ene speler schiet, de ander kijkt op afstand, en doet het schot na. Missen is een letter krijgen, en wie het eerst 5 letters heeft, verliest. Horse is op zich een ontzettend leuk spelletje. Hoe gaat dat nu uitpakken? Het is behelpen natuurlijk als voer voor de fans. Een paardenmiddel om de belangstelling vast te houden zolang er geen bal te zien is. En Giannis, die kan geeneens meedoen!

Bron: mgoblog.com

Laat iedereen tevoren nog even kijken naar deze geweldige HORSE-beelden uit 1978, ook toen als officiële competitie. Hier The Iceman tegen Pistol Pete.

En Pete tegen Bob McAdoo. En je vindt meer filmpjes.  En wat dacht je van Dunk Horse? Juist, de dunk van je voorganger exact nadoen. Chris Staples is er goed in. Zoek maar ‘ns.

Bron: Horse trickshots, YouTube.com

What’s next? Het kan natuurlijk ook geheel virtueel: stel je voor, 1-tegen-1, of 3-tegen-3, of zelfs 5-tegen-5 via virtual reality, als online game, geheel reagerend op je tegenstander die met een chip in zijn hoofd/lijf direct alle bewegingen fysiek doorgeeft aan jou, waar jij weer in real-time op reageert.

Ik denk er nu aan maar wil er niet aan denken. Het lijkt me vreselijk. En ik sluit bepaald niet uit dat dat er ook echt komt. Zul je zien dat er wordt gezegd: ‘is wel zo veilig, he, gezien de kans op besmetting. Niet alleen Corona, maar stel je voor dat er nog meer virussen rondwaren’. Het echte virus heeft geen 6 letters maar 5: a-n-g-s-t.

Maar goed, zover is het nog niet. Ik zie vooral uit naar het echte fysieke werk!

Bron: Horse, YouTube.com

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.