CP3 by Basketball Totaal

Overwinning in het teken van de play-offs voor Braal’s Oberwart

Coach Erik Braal boekte met zijn team Redwell Gunners Oberwart in de laatste wedstrijd van de reguliere competitie in de ABL de derde opeenvolgende overwinning. De uitwedstrijd tegen Arkadia Traiskirchen Lions was met 86-89 voor Oberwart.

Deze laatste wedstrijd stond duidelijk in het teken van het testen voor de aankomende play-offs. Na een sterk eerste kwart – 21-27 – kon het team van Braal niet echt afstand nemen van Arkadia Traiskirchen Lions, vooral doordat coach Erik Braal veel roteerde met zijn spelers. Na de 44-45 ruststand bleven de Lions een groot deel van de tweede helft Oberwart in de nek hijgen, maar het team van Braal kwam eigenlijk nooit echt in de problemen en nam een 86-89 overwinning mee naar huis.

De tegenstander van Redwell Gunners Oberwart in de kwartfinale van de play-offs is de nummer twee van de ABL Magnofit Güssing Knights. De play-offs beginnen voor Erik Braal aanstaande zondag 13 april met een uitwedstrijd tegen ABL Magnofit Güssing Knights. In de reguliere competitie verloor Oberwart de thuiswedstrijd tegen Güssing met 70-79 en de uitwedstrijd met 83-72.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.