CP3 by Basketball Totaal

Oranje Zomer: WK vu19

Oranje foto basketballKomende zomer staan er weer de nodige toernooien op de agenda voor de verschillende Nederlandse teams, waaronder natuurlijk het EK voor de mannen.  iBasketball wil groot uitpakken voor die toernooien, en heeft daarom enkele vacatures voor mensen die zich graag op één van die toernooien willen richten. Ook zullen we meer verhalen brengen over mogelijke tegenstanders en opponenten, zodat de zomercyclus echt gaat leven. Mocht je nou denken: Ik wil meehelpen aan een Oranje topzomer, mail ons even op [email protected] 

Gister was de loting voor het WK vU19 waar Oranje haar opwachting zal maken. Daaruit kwam een loting waar Oranje zo op het eerste gezicht mee verder kan.

wk loting

Rusland als thuisland brengt een adembenemend duo in U18 MVP Dasha Kolosovskaya en senior-international Ksenia Levchenko. Naast Argentinie zal er nog een land uit Azie aansluiten. Mogelijk dat we hier Japan aantreffen dat in 2012 in Nederland op het WKu17 nog vierde werd.
Belgie heeft een loting die op het eerste gezicht misschien nog wel zwaarder oogt met Canada en Frankrijk.

Topfavoriet Amerika neemt het op tegen China, Spanje (met Angela Salvadores!) en Egypte. Servie lijkt met Australie de grote favoriet voor groepswinst in groep D met Korea en Brazilie als outsiders. Het aftellen naar de eerste tipoff kan beginnen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.