CP3 by Basketball Totaal

Open dag BSW

BSW BEWEEGT IN WEERT
De open dag van Maxxcom BSW krijgt dit jaar een verrassende insteek. Waar de Weerter basketbalclub voorheen activiteiten organiseerde in Sporthal Boshoven, gaat het nu de stad in en pakt het groots uit. Rondom de Campus Servilius aan de Serviliusstraat presenteert BSW zich, samen met haar partners, op zondag 21 september onder het motto: BSW beweegt in Weert.


BSW presenteert zoals gebruikelijk het team dat zal aantreden in de Dutch Basketball League. Het talententeam, dat dit jaar gaat deelnemen aan de Dutch Talent League, zal zichzelf ook laten zien. De rest van de dag staat vooral samen bewegen centraal. Gedurende de dag verzorgen de teams van BSW basketbalclics. Daarnaast zijn er shows van breakdancegroep Floor Burnin’ Crew, de Weerter Calisthenicsgroep en rapper Roberto Coppens. Verder is op deze dag de Urban Sport Tour te vinden op het terrein bij de Campus Servilius.
Verschillende partners, waaronder Wonen Limburg, Punt Welzijn, SGL activiteitencentrum, PGZ Zorgverlening, platform Weert in Beweging en de bewoners van de Campus Servilius, gaan deze dag mede verzorgen en presenteren zich aan het publiek.
Zondag 21 september om twaalf uur ‘s middags opent BSW de open dag en om 17:00 uur is er een gezamenlijke barbecue om de dag af te sluiten. Sport, spanning, muziek en dans. Beleef het met ons mee! De entree is gratis. Meer informatie: http://www.bswbasketball.nl.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.