CP3 by Basketball Totaal

Ondanks dominerende Van der Mars, toch verlies voor Portland

Thomas van der Mars domineerde de ‘paint’ voor Portland gisteravond tegen St. Mary’s maar ondanks zijn achtste double-double van het seizoen verloor Portland met 70-61 van St. Mary’s. De Pilots speelden wederom zonder hun topscorer Kevin Bailey en de verrassende eerste-jaars pointguard Alec Wintering door blessures. Door dit resultaat staan Portland en San Diego beiden op de zesde plaats in WCC. Komende zaterdag zal de beslissing vallen wie de felbegeerde zesde plaats zal pakken.

Thomas van der Mars had 22 punten en 17 rebounds.

Charlon Kloof en St. Bonaventure moesten na een hard bevochten en gelijk opgaande wedstrijd toch het onderspit delven tegen La Salle: 75-67  na een 40-38 ruststand.

Charlon speelde 34 minuten waarin hij tot 6 punten, 3 rebounds, 8 assists en 2 steals wist te komen.

Oregon State met Olaf Schaftenaar wisten dankzij een 26-punten voorsprong een overwinning te behalen op USC: 66-76.De Beavers hadden een ongelooflijke start, halverwege de eerste helft stond het 6-22. De teams zochten de kleedkamers op met een voordelige marge van 23 punten voor Oregon State: 20-43. Het leek dat Oregon op cruise control de tweede helft kon afwerken, maar de Trojans vochten zich sterk terug in de wedstrijd en wisten een paar minuten voor het einde op vijf punten te komen – 64-69 – gelukkig voor de Beavers was de tijd te kort voor USC: 66-76.

Olaf Schaftenaar kreeg 3 minuten speeltijd, waarin hij 3 punten scoorde.

Jordy Kuiper kwam 8 minuten in actie voor UNCG  tegen SoCon koploper Davidson, welke duidelijk te sterk was: 46-79. Jordy wist in die 8 minuten 2 rebounds te pakken en liep tegen 1 fout aan.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.