CP3 by Basketball Totaal

Oklahoma City Thunder ontsnapt met zege in San Antonio

In de laatste seconden van Game 2 in San Antonio werd een discutabele actie door Dion Waiters, die Manu Ginobili leek te duwen terwijl hij de bal innam, niet gefloten door de scheidsrechters en wist de Oklahoma City Thunder de series op gelijke hoogte te brengen (1-1).

Uren na de wedstrijd werden de beelden nog eens bekeken en gaven de scheidsrechters toe inderdaad de actie van Waiters gemist te hebben, en eigenlijk een offensieve fout hadden moeten fluiten. Ondanks deze woorden zal het de San Antonio Spurs niet helpen, en staan zij nu gelijk in de series met OKC.

Het team van Kevin Durant en Russell Westbrook kwam goed uit de startblokken, wat te verwachten was na de nederlaag van 32 punten in de eerste wedstrijd. Het All-Star duo gooide er samen 57 punten in. San Antonio daarentegen leek niet op het team dat zij normaal gesproken zijn. Lay-ups vielen niet, ze lieten OKC het tempo van de wedstrijd bepalen en werden verslagen omdat het andere team harder werkten.

Voordat de derde wedstrijd in de series wordt gespeeld hebben beide teams eerst drie dagen rust, om vervolgens in Oklahoma City de strijd voort te zetten om het kampioenschap.

 

In onderstaande video bespreekt het panel van TNT de laatste play van de wedstrijd:

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.