CP3 by Basketball Totaal

Oefenprogramma Maxxxom BSW

Vanaf maandag 1 september start Maxxcom BSW met de trainingen en in de eerste weken van dezelfde maand staan ook de eerste oefenwedstrijden op de rol. De formatie van coach Niels Vorenhout oefent zes maal voordat de competitie, begin oktober, van start gaat.


De eerste krachtmeting is op vrijdag 5 september in Swalmen. Daar speelt BSW tegen het Duitse Regionalliga-team Grevenbroich Elephants (tip-off 19.00 uur). Twee dagen later, zondag 7 september, staat in Lommel de wedstijd tegen Belgische tweedeklasser Hasselt op het programma (17.00 uur). Op vrijdag 12 september oefent het team in sporthal ‘De Bengele’, Nederweert tegen Belgische topklasser Kangoeroes Basket uit Boom (20.00 uur).

De overige oefenwedstrijden zijn in en tegen Recklinghausen (20 september), Verviers (Wegnez-Pepinster, 25 september) en het Luxemburgse Black Star Mersch (locatie nog onbekend, 27 september).
Het volledige oefenprogramma, plus gegevens van de locaties, is te vinden op de website van Maxxcom BSW: http://www.bswbasketball.nl.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.