CP3 by Basketball Totaal

Nuttige Eerste Oefenwedstrijd Lekdetec

De eerste oefenwedstrijd in het nieuwe seizoen was een thuiswedstrijd tegen Jugglers uit Enschede. Een goede tegenstander die een aantal oud eredivisie speelsters in het team herbergt zoals Marianne van de Hoek.Een mooie gelegenheid voor coach René van der Wielen om zijn team aan het werk te zien en om de nieuwe speelsters te laten wennen aan de medespeelsters en de te spelen systemen. Lekdetec.nl trad aan zonder de door omstandigheden afwezige Jill Bettonvil en Jacobine Klerx.

Het werd een regelmatige overwinning met als periode resultaten 20-14, 17-11, 23-13 en 9-17. Alle speelsters kregen ruimschoots speeltijd. Jugglers gaf goed partij en bewees mee te kunnen doen voor de prijzen in de promotiedivisie. Verdedigend was het af en toe wat al te beleefd aan de kant van de thuisploeg maar aanvallend viel er voldoende te genieten voor de toeschouwers.

Al met al een nuttige wedstrijd die René van der Wielen het nodige inzicht verschaft zal hebben.

Scores: Lisanne de Jonge 19, Karin Kuijt 16, Lisa Schoen 15, Yordi Kathmann 8, Anouk Heijnens 5, Kris Biesters 4 en Gabriëlle van den Bosch 2.

 

Bron: Batouwe Basketball

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.