CP3 by Basketball Totaal

Nog geen uitbreiding eerste team Maxxcom BSW

Vandaag start de voorbereiding van het nieuwe seizoen voor Maxxcom BSW. Het eerste team traint om 19:00 uur voor het eerst in sporthal Boshoven. Dat dit team nog niet helemaal compleet is, mag duidelijk zijn. Vanwege onzekerheid rondom hoofdsponsor Maxxcom is verdere uitbreiding nog ‘on hold’ gezet.


In 2013 zijn BSW en Maxxcom een sponsorcontract voor drie seizoenen met elkaar aangegaan. Op dit moment kan de telecomadviseur nog niet aan de afgesproken betalingsverplichtingen voldoen. In verschillende gesprekken de afgelopen twee weken heeft de directie van Maxxcom wel aangegeven nog licht in de tunnel te zien en intern druk bezig te zijn om alsnog op de korte termijn met een oplossing te komen. De oplossing is tot op heden helaas niet concreet. De komende dagen en weken zullen intensief gebruikt worden voor het zoeken naar oplossingen.
BSW begrijpt dat dit voor de technische staf een enorme impact heeft op de voorbereiding van het seizoen. De trainingen zullen dus met een incompleet team starten. Wel zal de selectie aangevuld worden met spelers uit het Dutch Talent Team (DTL) van de Weertenaren.

Besseling
Een van de vaste waarden van BSW, Sjors Besseling, heeft aangegeven zijn actieve loopbaan als basketballer te willen beëindigen. Hij heeft onlangs zijn universitaire studie afgerond en heeft direct een baan aangeboden gekregen, die niet met het bedrijven van topsport te combineren valt. Sjors Besseling heeft sinds 2010 deel uitgemaakt van de selectie van BSW, waarvan het laatste jaar als aanvoerder. Het verlies van deze krachtige en positieve persoonlijkheid zal een grote aderlating zijn voor BSW.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.