CP3 by Basketball Totaal

Nog geen concrete belangstelling voor Zoran Dragic

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Zoran Dragic zal zaterdag gewoon aanwezig zijn bij de eerste training van zijn club Unicaja Malaga. De shooting-guard werd de afgelopen weken veelvuldig in verband gebracht met een overstap naar de NBA, maar voorlopig hebben zich nog geen clubs gemeld voor de 25-jarige Sloveen.

” Natuurlijk is wel interesse vanuit Amerika, maar er speelt tot nu toe nog niks concreet. Ik zal morgen (zaterdag) gewoon beginnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij mijn club Malaga ” Aldus Zoran Dragic wie deze zomer één van de meest besproken spelers is op de Europese velden.

Zijn broer Goran Dragic staat al enkele seizoenen onder contract bij de Phoenix Suns. Zoran speelde tot nu toe alleen in Europa, maar verwacht wordt dat hij de komende weken ook zal uitkomen in de NBA. Na verluidt hebben de Phoenix Suns, Miami Heat, Indiana Pacers en Sacramento Kings interesse in Dragic, die met Slovenië op het Wereldkampioenschap in de kwartfinale verloor van team USA.

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.