CP3 by Basketball Totaal

Nieuwe workshop arbitrage bij Wildcats

BV Wildcats organiseert op vrijdag 31 januari 2014 haar derde scheidsrechtersavond van het seizoen. Onderwerp van de avond is ‘game management’. Plaats van handeling is de kantine van Sporthal de Horstacker. Het eerste fluitsignaal zal om 19.30 uur klinken.

Wildcats heeft dit seizoen een goed bezette scheidsrechterscommissie die het jaar begon met een sessie waarin ze uitlegden waarom fluiten leuk is, en in december ging de sessie over de loopregel. FIBA-scheidsrechter Barry Peters verzorgt de avonden bij de vereniging waar hij lang geleden zelf speelde.

Voor januari staat het onderwerp ‘game management’ op de agenda. Hoe ga je slim om met situaties in een wedstrijd, hoe kan je conflicten oplossen en zelfs eventueel preventief fluiten.

Wildcats nodigt ook scheidsrechters van omliggende verenigingen uit om aan te sluiten bij de bijzonder leuke avonden. Tevens zijn voor deze speciale avond via de respectievelijke rayons scheidsrechters die in Oost en Zuid op rayonniveau uitgenodigd. De toegang is gratis en de avond zal van 19.30 tot 22.00 uur duren.

Inschrijving via [email protected] wordt zeer gewaardeerd.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.